O româncă (34 de ani), în închisoare pentru evaziune fiscală

O româncă în vârstă de 34 de ani a fost verificată ieri după-amiază de polițiștii federali pomeleni și arestată pentru evaziune fiscală.

Procuratura din Nürnberg-Fürth o căuta pentru că trebuia să plătească o amendă de 900 de euro și 85 de euro pentru cheltuieli de judecată. Întrucât femeia nu a putut plăti sumele cerute, a fost nevoită să execute o pedeapsă înlocuitoare de 45 de zile de închisoare în închisoarea Neustrelitz. Ea a fost internată acolo în cursul serii.

Acest articol a fost creat cu ajutorul unei mașini.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu