Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Roman și-a uitat soția intr-o parcare pe autostrada din Germania

Polițiștii de pe autostradă au avut o altă operațiune neobișnuită în apropiere de Ottendorf-Okrilla, în zona de odihnă Am Eichelberg. O familie de români își făcuse o “pauză de pipi” acolo, noaptea, în parcare.

Se pare că soțul nu a observat că și soția sa a ieșit din mașină pentru a merge la toaletă. Când soțul s-a întors, s-a urcat imediat la volan și a continuat să conducă. Femeia, care nu știa să vorbească germana, era complet distrusă, povestește Anja Leuschner. “Toate celelalte secții de poliție rutieră din Saxonia au fost anunțate telefonic. După câteva ore, colegii din Dresda au reușit să îl găsească pe bărbat, deoarece acesta a condus prin toate parcările pentru a-și găsi soția, dar nu își amintea unde oprise.”

La primele ore ale dimineții, o fericită “reuniune de familie” a putut fi finalizată. Așadar, vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii s-au întors în mașină după pauze.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu