Se mărește PENSIA ALIMENTARĂ PENTRU COPII

Tabelul Düsseldorf servește drept reper și orientare pentru calcularea întreținerii, în special a întreținerii copiilor. Introdus în 1962 de Curtea Regională Superioară din Düsseldorf, acesta a fost acum reperul pentru măsurarea întreținerii timp de 61 de ani. 

Masa Düsseldorf nu are în sine fără forță juridică și trebuie privit mai mult ca un ghid general care este acceptat și de instanțe în cazul obligațiilor de întreținere și al calculelor de întreținere. Oferă persoanei responsabile pentru întreținere informații despre cât de mare este cuantumul de întreținere.

Aici poti calcula online cati bani trebuie sa dai copilului: https://www.unterhalt.net/unterhaltsrechner/

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu