Tesla explodează după prăbușirea unui copac – șoferul moare în flăcări

Un bărbat de 30 de ani și-a izbit Tesla -ul într-un copac de lângă Pulheim și a murit. Șoferul a derapat sâmbătă seara într-o curbă între Pulheim (Rhein-Erft-Kreis) și Bergheim din motive încă neclare și a părăsit carosabilul, a declarat dimineața un purtător de cuvânt al poliției. Mașina s-a răsturnat, a lovit copacul și a luat foc.

Cadavrul șoferului a fost găsit lângă Tesla

Când au sosit primii salvatori, mașina ardea și bateriile instalate în vehicul au explodat. Pompierii au stins mașina electrică complet distrusă.

Cadavrul șoferului a fost găsit lângă vehicul, a declarat poliția. Comisariatul de circulație din Hürth a început cercetarea gravului accident de circulație.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu