Tinerii închid pisica în aparatul de snackuri

O pisică a fost introdusă într-un automat de snacks-uri în Renania de Nord-Westfalia. Operatorul a rămas uimit. Între timp, vinovații au ieșit la înaintare.

Clienți uimiți au făcut o descoperire curioasă într-un automat de alimente din Finnentrop, în Renania de Nord-Westfalia. O pisică gri își găsise drumul în automatul de vending. Cu toate acestea, pisica nu a intrat în automatul de vending din proprie inițiativă, ci a fost pusă acolo de persoane necunoscute pe 4 sau 5 august, după cum a relatat Bild.de. În prealabil, aceștia au cumpărat acolo o pungă de chipsuri și apoi au umplut compartimentul rămas liber cu pisica neajutorată.

Operatorul automatului de vending găsește pisica în cușcă: “Așa ceva nu este o infracțiune banală”.

Poza: Björn Dönge

Björn Dönges, care a montat automatul pe o pistă de biciclete, a eliberat în cele din urmă pisica după ce un client i-a arătat animalul și i-a oferit hrană și apă. Potrivit raportului, pisica se află într-o stare de sănătate bună. Cu toate acestea, Dönges a fost uimit de acest gest. “Nu poate fi vorba de o glumă stupidă făcută de un băiat. Un astfel de lucru nu este o infracțiune banală, ci premeditare și distrugere a proprietății. (…) Să sperăm că acesta va rămâne un caz izolat, pentru că bunăstarea animalelor este sfârșitul distracției!

Tinerii infractori se predau și își cer scuze

Între timp, autorii s-au predat. Acest lucru este raportat de “wp.de”. Potrivit raportului, Birgit Vollmer, o angajată a firmei lui Björn Dönges, a declarat: “Tinerii cunoșteau pisica și au asigurat că aceasta a fost închisă pentru cel mult trei ore”, deși acest lucru nu justifică un astfel de act. Tinerii și-au cerut scuze și au promis că vor ajuta voluntar în cadrul mai multor evenimente în folosul comunității.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu