Foto: Mario Jüngling

6 Romanii au ÎNCASAT 733.000 euro ilegal – poate Biblia ii ajuta!

Koln – Acuzațiile sunt ca cei 6 au colectat un total de 733.000 de euro din alocație pentru copii de la stat folosind documente falsificate pentru copii reali dar și inexistenți. Acum șase români stau în fața instanței din Köln pentru evaziune fiscală și fals în documente.

Procesul a început luni cu o jumătate de oră târziu. Distribuția locurilor nu a fost clară, deoarece cei cinci bărbați și o femeie (24 – 41 de ani, dintre care unii erau înrudiți) au avut uneori mai mult de un avocat al apărării și în plus, mai erau și traducătorii în sală.

Metoda: Folosind documente falsificate, românii din Bergheim și zona Köln au solicitat alocația pentru copii pentru copii care au existat doar parțial în viața reală, dar au fost și parțial inventate. Între aprilie 2013 și august 2020 au încasat 733.000 de euro.

sursa: Foto: Mario Jüngling

Din a doua zi de negocieri săptămâna viitoare (22 septembrie), va fi audiat un alt dosar împotriva grupului. Se spune că inculpații au obținut ajutor de Corona “Corona-Soforthilfe” prin intermediul aplicațiilor online. Daune: 148.000 de euro.

Un total de 24 de zile de negociere sunt programate pentru proces până la sfârșitul lunii februarie 2022.

sursa: Bild

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu