Tata unui copil de 7 ani a fost arestat in tren, pentru ca se distrau ȘI il alinta pe copil

Hamburg – De la Rostock la Hamburg cu expresul regional durează aproape trei ore. O călătorie cu trenul ca aceasta poate fi nesfârșită și plictisitoare. Un tată (55) s-a distrat cu fiul său (7). Cei doi se distrau și la un moment-dat bărbatul și-a sărutat copilul. Un comportament care se pare ca nu l-ea plăcut unora din tren. O femeie a alertat poliția. Apoi trenul s-a oprit și doi polițiști l-au arestat temporar pe tată. Aceasta este ceea ce raportează MOPO .

În consecință, călătoria cu trenul a fost întreruptă brusc duminica trecută „presupus din cauza unor probleme tehnice”. Polițiștii federali au intrat în compartiment și i-au cerut tatălui și fiului să meargă cu ei. O femeie din tren a sunat la poliție pentru că relația fizică tată-fiu i s-a părut ciudată.

„M-au tratat de parcă aș fi Pablo Escobar”, spune tatăl într-un interviu cu MOPO . Și mai departe: „Nici nu știam ce vor ei de la mine. Toți ceilalți pasageri s-au uitat la mine. ”La un moment dat i s-a spus că ar trebui să existe dovezi de hărțuire sexuală împotriva fiului său. „Am crezut că nu aud corect”, spune el. Bărbatul de 55 de ani este uimit de acuzații. Totul a fost destul de normal, afirmă el.

„Eu și fiul meu ne-am jucat și ne-am îmbrățișat împreună. Am o relație foarte iubitoare cu fiul meu. Este normal să ne îmbrățișăm si sa il pup pe obraz sau frunte ”, explică tatăl. „Nu au fost acte sexuale”.

Părintele se îmbrățișează cu fiul în tren – Poliția Rostock investighează „presupusa infracțiune”

Poliția investigează încă problema. S-a spus că există suspiciunea unei infracțiuni. Potrivit MOPO, martorul necunoscut a declarat la telefon că tânărul de șapte ani ar fi comis acte sexuale asupra tatălui său.

„Suspiciunea nu a fost confirmată din punctul de vedere al poliției”, a declarat joi (16 septembrie) la cererea Merkur.de, purtătorul de cuvânt al poliției din Rostock, Ellen Klaubert . „Parchetul va decide acum cum să procedeze”.

Tată șocat de acuzațiile de abuz

A fost totul doar o neînțelegere? Potrivit fostei partenere (mama copilului), tatăl și fiul au o relație complet normală. Afirmațiile necunoscutei de călătorie nu sunt deloc adevărate, a asigurat ea poliția.

Tatăl este șocat de acuzația de abuz. Operațiunea poliției și plângerea l-au pus într-o situație incomodă, relatează rtl.de. Pentru tânărul de 55 de ani, este complet normal ca un tată și fiul său să se alinte unul cu celălalt. „Nu vreau ca si alți tați sa se intample același lucru“ , a spus el pentru rtl.de . După acest incident, el nu s-a lăsat descurajat să călătorească cu fiul său. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu