Chiulit la ore: polițiștii au dus personal elevul la școală

Un elev de clasa a VIII-a a fost condus la școală de o patrulă din Wegscheider Land (districtul Passau) după ce a adormit.

Școala îi anunțase pe oficiali joi dimineață, deoarece tânărul nu apăruseră la cursuri în a treia zi de școală după vacanța de vară și nimeni nu putea fi contactat telefonic acasă, au spus polițiștii. Conducerea școlii era îngrijorată.

Cu toate acestea, patrula a contactat scoală și a spus ca totul este ok. Conform informațiilor, studentul din zona Hauzenberg pur și simplu a dormit și mama sa era deja plecata la muncă. Patrula l-a condus apoi pe băiat la școală.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu