Când va spuneam ca nu numai Jugendamt Freiburg este penala!

Oare nu cumva și mama micuței de 7 anișori rapiță de instituțiile Germane, a dat peste acești rasiști?! Asa s-ar justifica și procedura de pana acum! (adică nimic)

Discuții rasiste? Smartphone-uri confiscate de la polițiști

Sunt în desfășurare proceduri disciplinare împotriva a trei ofițeri de poliție de la sediul poliției din Freiburg. Aceștia sunt acuzați că au schimbat conținut xenofob și discriminatoriu într-un grup de chat.

Purtătorul de Cuvânt al poliției din Freiburg a anunțat acest lucru luni într-un comunicat de presă. Ancheta a fost declanșată de un indiciu din propriile noastre rânduri. Denunțătorul a atras atenția asupra faptului că într-un grup de chat de pe serviciul de mesagerie Whatsapp, în care erau implicate sediile poliției, se spunea că conținutul xenofob și discriminatoriu ar fi fost schimbat în cazuri izolate în 2017 și 2018.

Drept urmare, pe 17 iunie au fost demarate ample anchete de drept penal și de servicii. “În cursul procedurilor sale disciplinare, au fost inițiate proceduri disciplinare împotriva a trei ofițeri de poliție de la sediul poliției din Freiburg.” În iulie, a fost obținut un mandat de percheziție și sechestru, care a fost pus în aplicare luni. “Purtătorul de cuvânt al poliției din Freiburg speră acum să dobândească cunoștințe suplimentare după evaluarea purtătorilor de date mobile de către Oficiul de Poliție Penală de Stat din Baden-Württemberg, printre altele.”

Andrea Schmidt