Furt cu desăvârșire într-un supermarket – poliția arestează trei autori

Trei suspecți au fost arestați de poliție marți seara devreme într-un supermarket de pe Hambrücker Landstrasse din Waghäusel-Wiesental, după un presupus furt de bandă.

Trio-ul, originar din România, a mers la supermarket în jurul orei 18:35 și a sustras acolo mai multe bunuri. Le-au pus într-un coș de cumpărături. Doi dintre autori au distras personalul de acolo, iar al treilea autor a împins căruciorul de cumpărături din supermarket în parcare. Se pare că detectivul magazinului a putut observa furtul dezvăluit prin intermediul sistemului de supraveghere video și i-a urmărit. În parcare, suspecții încărcau bunurile furate într-o mașină mică. După ce detectivul magazinului a amenințat că va chema poliția, oamenii au fugit în direcția Wiesental. În timpul perchezițiilor, oficialii de la secția de poliție din Philippsburg au reușit să-i aresteze pe toți cei trei suspecți. Valoarea de vânzare cu amănuntul a bunurilor furate este în jur de 2.600 de euro.

Ancheta pentru furtul de bande este încă în curs.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu