Germania: Cat costa Legitimatia de Vaccinat – fara Vaccin!

Mii de pacienți au crezut că au fost în cele din urmă vaccinați împotriva Corona dar li s-a injectat doar sare de masă.

În legătură cu scandalul posibil al miilor de vaccinări împotriva corona false în nordul Germaniei, procuratura a pornit joi cercetările.

Mai ales în districtul Friesland, au avut loc mai multe percheziții încă din orele dimineții, au declarat oficialii din Oldenburg.

În consecință, printre altele, au fost percheziționate centrul de vaccinare din Roffhausen și sediile asociațiilor raionale ale Crucii Roșii Germane (DRK) Jeverland și Varel-Friesische Wehde.

Oficialii au confiscat sute de cutii cu documente, computere și date electronice ce ar putea expune în continuare scandalul vaccinării. O asistentă medicală de la centrul de vaccinare ar fi putut extrage până la aproximativ 10.200 seringi cu apa cu sare.

Echipa de anchetă „vakzin” a fost înființată pentru a clarifica cazul. Asistenta medicală DRK era responsabilă de pregătirea seringilor pentru vaccinare la centrul de vaccinare.

Dacă presupusa asistenta medicală a acționat în mod deliberat ca un „Antivaccinist” este în centrul acestei investigatii.

Si in Landurile Baden-Wuttemberg si Reinland-Pfals s-au înființat echipe de ancheta, după ce zeci de cetățeni ce au ajuns la spital infectați cu covid-19 au declarat ca ei sunt vaccinați.

Medicii presupun, ca aceste persoane așa numite “persoane vaccinate” au găsit medicul potrivit, ce vaccinează in chiuveta, pentru ca acești pacienții nu au nici măcar o mica urma de anticorpi!

Din informațiile primite la redacție, prețul unui vaccin in chiuvetă poate ajunge in Germania si la 2000,00 euro inclusiv codul digital QR, in Romania intre 100,0 si 400,00 euro

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu