Medicul senior vine la datorie cu o banderola „nevaccinata” – conducerea clinicii reactioneaza imediat

Declarație provocatoare: Un medic senior de la un spital din Essen a apărut de serviciu cu o bandă pe care scria „Nevaccinat”. Conducerea clinicii a reactionat imediat.

Un medic senior de la Spitalul St. Josef din Essen a apărut vineri de serviciu cu o bandă de braț făcută de sine pe care scria „Nevaccinat”. Medicul a fost deranjat de faptul că trebuie să prezinte regulat un test PCR ca persoană nevaccinată. Se pare că bărbatul a vrut să dea un exemplu.

Conducerea spitalului nu tolerează acțiunea – medicul a trebuit să scoată bandajul

Spitalul era îngrozit. I-ați cerut medicului să-și scoată imediat banderola, a declarat purtătorul de cuvânt al clinicii, Corinna Bach, catre „WAZ”. Și mai departe: “Regretăm foarte mult incidentul. Bineînțeles că respectăm opinia liberă a tuturor, așa că trebuie respectate și sentimentele subiective ale angajatului”, a spus Bach. „Cu toate acestea, locul în care să vă exprimați protestul nu este acceptabil și nici nu va fi tolerat de conducerea spitalului”.

Clinica universitară din Essen se luptă și cu angajații nevaccinați: 88 la sută dintre angajați sunt acum vaccinați – dar când vine vorba de recrutarea de personal nou, Clinica universitară va lua în considerare în curând doar candidații vaccinați.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu