O tânără de 26 de ani rămâne blocat într-un recipient pentru haine vechi și moare

O femeie de 26 de ani a rămas blocată într-un container de haine uzate din Weinstadt din Baden-Württemberg. Un trecător a găsit-o moartă într-o parcare sâmbătă dimineață pe container, după cum a anunțat luni poliția din Aalen. Un medic de urgență a putut stabili doar decesul femeii.

Polițiștii investighează moartea unei femei într-un container pentru haine vechi

Conform cunoștințelor actuale, polițiștii presupun că tânărul de 26 de ani a vrut să intre în container pentru a scoate hainele vechi. A rămas blocată în clapă și nu a putut să se elibereze. La început, cauza morții nu a fost clară. Potrivit informațiilor, nu există nicio dovadă a unei implicări externe în decesul femeii. Poliția criminală face cercetări.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu