Eroare de rețea remediată: tunelul de autostradă din Tirol poate fi folosit din nou

Defectarea unei rețele a cauzat probleme cu controlul tunelului și sistemelor de control al traficului pe toate autostrăzile și autostrăzile austriece începând de luni, în jurul orei 9.00. Potrivit Asfinag, 160 de tuneluri au fost afectate, iar trei legături în Tirol au fost chiar anulate pentru o lungă perioadă de timp. La începutul după-amiezii, totuși, toate tuburile au fost din nou circulabile, cel mai recent tunelul Arlberg de pe S16. Problema rețelei interne este acum „analizată exact”, a subliniat Asfinag.

Ca măsură de precauție, Asfinag a gestionat tuneluri lungi, cum ar fi tunelul Graz Plabutsch, cu personal la portaluri. Indicatoarele portalului au arătat fie verde, fie galben intermitent. În fața tunelurilor închise s-au format kilometri de blocaje în ambele sensuri, a informat ÖAMTC. Potrivit clubului, un accident a avut loc și în Austria Superioară pe Pyhrnautobahn (A9) în direcția Sf. Mihail, când lanțul de tuneluri Klaus a fost închis.

Siguranța circulației nu a fost afectată, a subliniat Asfinag la întrebarea APA. Dispozitivele de siguranță precum ventilația „funcționează independent și ar porni automat în cazul unui eveniment”. Prin urmare, acestea sunt „100 la sută gata de funcționare în orice moment”. A fost o defecțiune a rețelei în zona Asfinag și o problemă de control, s-a explicat. Cauza este încă necunoscută. (APA, 7.11.2022)

Actualizare 7 noiembrie 2022, ora 11:53: a fost adăugată declarația ÖAMTC.

Actualizare 7 noiembrie 2022, 14.14: Problema a fost remediată, articolul a fost actualizat în consecință.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu