Passau: de Luni Școlile vor vaccina Elevi

Școlarii din districtul Passau pot fi vaccinați împotriva Corona la școli începând de luni. Acest lucru reiese dintr-o scrisoare de la biroul raional către școlii.

Ministerul bavarez al Sănătății și Culturii anunțase deja la mijlocul lunii august că campaniile de vaccinare ar trebui să aibă loc în școlile din Bavaria la începutul noului an școlar, după ce comisia permanentă de vaccinare a recomandat vaccinări de la vârsta de doisprezece ani.

Districtul Passau reacționează: programările de vaccinare vor fi oferite la școlile secundare în ultima săptămână de vacanță de luni, 6 septembrie, precum și în prima săptămână de școală. “Trebuie să luptăm împotriva unei pandemii a celor nevaccinați. Responsabilitatea pentru propria noastră sănătate și a celorlalți este în centrul atenției. Vaccinarea este cel mai bun mod de a respecta această responsabilitate”, spune administratorul districtului Raimund Kneidinger.

erichmocanuTV nu este de acord cu vaccinarea contra Covid si de acea nu punem adresele punctelor de vaccinare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu