Coronavirus: OMS enumeră noua variantă „corona”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a clasificat o nouă variantă de coronavirus drept „variantă de interes”. Este numita varianta “Mu”

Acest lucru a fost identificat pentru prima dată în Columbia în ianuarie, așa cum a scris OMS miercuri în raportul său săptămânal Corona. Există indicații că anticorpii la persoanele convalescente sau vaccinate pot fi chiar mai puțin eficiente împotriva variantei Mu decât împotriva altor variante de virus. Dar sunt necesare studii suplimentare pentru aceasta.

În total, există cinci „variante de interes” care sunt urmărite cu o atenție deosebită. Există, de asemenea, patru „variante îngrijorătoare”, inclusiv varianta Delta, care este acum folosită pe scară largă și în Europa.

Varianta mu a fost detectată în unele țări din America de Sud și Europa, scrie OMS. Studiile genetice ale virusului sunt disponibile din 39 de țări. Conform estimărilor actuale, ponderea variantei la nivel mondial este de numai 0,1%. Cu toate acestea, în Columbia este de 38% și în Ecuador de 13%, iar proporția este în creștere. Cu toate acestea, OMS se referă la diferitele capacități ale țărilor de a examina genetic virusurile.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu