Un român de 15 ani a tăiat și înjunghiat un amic de 17 ani: Poliția cere ajutorul martorilor


În Broich a avut loc marți seară o operațiune de poliție majoră pe Duisburger Strasse. În jurul orei 1.00, poliția din Essen a primit mai multe sesizări privind o bătaie pe trotuarul de pe Duisburger Straße, nu departe de Prinzeß-Luise-Straße. La fața locului, poliția a găsit un tânăr de 17 ani din Mülheim (cetățean german) rănit grav, după o ceartă între doi tineri. A fost înființată o echipă de omucidere.

Băiatul avea mai multe tăieturi și răni prin înjunghiere și a fost dus de un medic de urgență la un spital din apropiere.

Potrivit unui purtător de cuvânt, disputa dintre cei doi tineri, de 15 și 17 ani, care făceau parte dintr-un grup de tineri din zona Priness-Luise-Strasse de pe Duisburger Strasse din Broich, a izbucnit într-o confruntarea violentă.

Un român de 15 ani a tăiat și înjunghiat un amic de 17 ani

În apropierea locului faptei, polițiștii au reușit să aresteze un român de 15 ani. El este suspect în acest caz și va fi adus mâine în fața unui magistrat.

Parchetul din Duisburg nu a furnizat încă alte informații despre ce ar fi putut interveni între cei doi tineri, care au ajuns la asemenea fapte și nici măcar despre arma crimei. O comisie de omucidere a fost înființată la sediul poliției din Essen și acum preia investigațiile ulterioare. Martorii care pot oferi informații suplimentare despre incident sunt rugați să se prezinte la poliția din Essen la 0201 / 829-0 .

Potrivit autorităților, poliția penală este în proces de a obține probe suplimentare și de a clasifica infracțiunea. Acum este clar că doar cei doi tineri au fost implicați în dispută și nu a fost o agresiune de grup. 

Clientul unei prostituate românce, înjunghiat de prietenul ei: „Strada era roșie de la sânge”

Acesta nu este singurul caz în care un tânăr român este arestat pentru asemenea fapte. Recent,n tânăr român de 21 de an s-a ales cu un mandat de arestare pe numele lui, după ce l-a înjunghiat în fața unui “bordel“ e un alt tânăr de 25 de ani, care fusese clientul unei prostituate românce, prietenă cu agresorul. 

Miercurea trecută, “prietenul” prostituatei și tânărul de 25 de ani s-au întâlnit în fața “Freudenhaus”. Acolo, bărbații s-au certat în legătură cu cererea de restituire a banilor. „La fața locului, polițiștii au găsit un tânăr prăbușit la pământ care sângera în zona capului și prezenta o plagă înjunghiată în spate, rană care îi punea viața în pericol. Strada era roșie din cauza sângelui”, transmite Poliția din Hamburg.

sursa: stiridiaspora.ro

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu