Hibrid ia foc in timp ce era la încărcare!

Bischofswerda (Saxonia) – Un pompier se apropie cu precauție de un Ford Kuga care arde. Trebuie să fie atent la stingerea incendiului, pentru că mașina este hibridă – și este conectată și la cablul de alimentare!

Proprietarul a fost trezit vineri seara de sistemul de alarmă al mașinii sale. În jurul orei 3:15 a.m., Fordul a sunat în fața casei de pe Geschwister-Scholl-Strasse din Bischofswerda. Atunci era prea târziu.

Pompierii alarmați s-au aflat la scurt timp după aceea în fața unei mingi de foc. Tovarășilor le-a luat o oră și jumătate să stingă bateriile supraîncălzite și în flăcări ale hibridului (funcționează pe benzină sau cu electricitate) și să-l deconecteze de la rețea.

Într-o evaluare inițială , polițiștii își asumă o defecțiune tehnică.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu