Microbuzul cu Sezonieri romanii s-a răsturnat – zece răniți

Într-o coliziune între două autovehicule, mai multe persoane au fost rănite ușor, alte două fiind în prezent în pericol de moarte. A4 lângă Düren a fost temporar închis.

Coliziune fatală pe A4: în apropiere de Düren a avut loc un accident între un taxi și un microbuz ocupat de muncitori romanii la recoltare, în care opt persoane au fost rănite ușor și două grav rănite. 

Poliția a declarat duminică (14 august) că șoferul de taxi în vârstă de 26 de ani s-ar fi putut afla sub influența drogurilor. S-a ordonat un test de sânge. În plus, permisul de conducere a fost confiscat. 

După o coliziune pe A4: minivenul se răstoarnă de mai multe ori

Se spune că șoferul de taxi din Aachen s-ar fi izbit în spatele minivanului sâmbătă seara (13 august) pe A4 între Düren și Langerwehe, cu puțin înainte de miezul nopții, în timpul unei tentative de manevră de depășire. Apoi microbuzul a derapat și s-a răsturnat de mai multe ori. 

O femeie de 37 de ani și un alt bărbat de 35 de ani au suferit răni care le-au pus viața în pericol, ceilalți ocupanți ai microbuzului au suferit răni ușoare. Cei doi conducători ai autovehiculelor implicate în accident au suferit doar răni uşoare.

În timpul lucrărilor de salvare, un alt șofer, un prim interventor și un pompier au fost răniți ușor.

În timpul lucrărilor de salvare, un alt șofer, un prim-salvator și un pompier au fost răniți ușor.