Austra: La munca doar cu respectarea 3G

Pe 1 noiembrie, regula 3G la locul de muncă intră în vigoare în Austria.

Din această zi, angajații trebuie să poată dovedi că au fost vaccinați, au fost testați în mod regulat sau că s-au recuperat de la Covid-19, așa cum a anunțat guvernul miercuri. Acest lucru nu se aplică persoanelor care nu au contact cu colegii – de exemplu șoferii de camioane.

Sancțiuni

Autoritățile sanitare ar trebui să verifice conformitatea cu noua regulă cu probe aleatorii. Dacă nu există dovezi 3G, există riscul sancțiunilor administrative de 500 de euro pentru angajați și 3600 de euro pentru angajatori, a declarat ministrul muncii Martin Kocher de la conservatorul ÖVP. Cu toate acestea, speră că astfel de sancțiuni pot fi prevenite prin acorduri interne și posibilitatea de a lucra de acasă pentru persoanele fără dovada Corona, a spus el după o ședință de guvern.

Ministrul Sănătății, Wolfgang Mückstein (Verzii), a vorbit despre un alt mecanism de protecție împotriva virusului corona. „Nu se poate să te expui la riscul unei infecții cu corona la locul de muncă”, a spus el. Noul regulament urmează să fie publicat ca regulament în zilele următoare.

După ce incidența de șapte zile a rămas sub 150 de săptămâni, a crescut în ultimele zile și a ajuns recent la 183. Aproape 62 la sută din totalul populației are vaccinarea completă împotriva Covid-19.

Muncitorii nu trebuie sa isi puna intrebarea “Dar cine plateste Testurile?” asa cum isi pun cei din Germania.

https://preprod.erichmocanu.tv/corona19/austria-teste-de-corona-pe-gratis-pana-in-martie-2022/
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu