De joi 27.Ianuarie noi reguli in Bayern – Scoala de sofer cu 3G

Al 15-lea Bayer. Ordonanța privind măsurile de protecție a infecțiilor (a 15-a BayIfSMV) va fi ajustată începând de joi, 27 ianuarie 2022, în următoarele puncte:

• Restricțiile de capacitate pentru evenimente culturale și sportive și toate celelalte evenimente și facilități cu capacitate limitată în 2G plus și în aer liber în 2G (§§ 4, 4a din cel de-al 15-lea BayIfSMV) vor fi ajustate. Capacitatea poate fi utilizată până la 50% în viitor. În rest, rămâne cu 2G plus și 2G precum și în zonele interioare și în general la evenimente cu măști FFP2. Aici, Bavaria menține un nivel de protecție mai ridicat decât în ​​alte țări.

• În marea majoritate a țărilor, spectatorii sunt admiși într-o măsură limitată în sporturile profesioniste (în special meciurile de fotbal din Bundesliga). Și în Bavaria ar trebui să fie posibilă utilizarea a 25% din capacitatea de spectatori la evenimentele sportive naționale, la care sunt așteptate peste 1.000 de persoane. Există o limită superioară absolută de 10.000 de spectatori. Același lucru este valabil și pentru evenimentele culturale (de exemplu, concertele). În rest, regulile existente vor rămâne (în special 2G plus, cerința de mască FFP2, interzicerea vânzării și consumului de alcool).

• Bavaria a instituit un regim cuprinzător de teste în școlile sale într-un stadiu incipient, cu teste obligatorii de cel puțin trei ori pe săptămână. Având în vedere aceste controale strânse și importanța participării sociale, școlarii minori care sunt testați în mod regulat la școală pot fi admiși în viitor la activități de tineret (în special educație extracurriculară) – chiar și fără vaccinare sau teste suplimentare.

• Restricția de acces la 2G pentru magazinele de vânzare cu amănuntul cu trafic de clienți a făcut deja obiectul unor dispute legale în mai multe țări, Tribunalul administrativ bavarez a suspendat-o săptămâna trecută. Bavaria pune în aplicare această decizie și ridică restricția de acces 2G pentru magazine. Cu toate acestea, un nivel ridicat de protecție este încă garantat în întregul comerț cu amănuntul: clienții sunt obligați să poarte o mască strictă FFP2 și există o limită a numărului de clienți permis (așa-numita regulă a 10 metri pătrați).

• Examenele, cursurile de master și întreaga zonă a școlii de șoferi vor fi accesibile pe viitor conform 3G. În special, aceasta ține cont de cea mai recentă jurisprudență a Curții Administrative din Bavaria privind cursurile de master.

• În măsura în care cel de-al 15-lea BayIfSMV a cerut anterior depunerea unui test PCR negativ (de exemplu, la 2G pentru persoanele care nu pot fi vaccinate din motive medicale), un test antigen negativ va fi suficient în viitor.

• Reglementările regionale de blocare a hotspot-urilor vor continua să fie suspendate până la 9 februarie 2022 inclusiv.

• Departamentul de Stat pentru Sănătate și Îngrijire va face modificările legislative necesare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu