Furt legal pentru Teste de corona gratuite

Începând cu 11.Octombrie in Germania Testele PCR cat si Antigen nu mai sunt pe gratis pentru cetățenii. De atunci si numărul de infectații a crescut de pe o zi pe alta, de si Romania a pus Germania pe lista Galbena.

Potrivit ministrului federal interimar al Sănătății Jens Spahn (CDU), au ajuns la concluzia ca fiecare cetatean ar trebui macar o data pe saptamana sa aibe posibilitatea de a se testa macar o singura data pe saptamana pe gratis.

La Aldi costa un test 1,99 euro iar când cumpără Guvernul 3,50 euro

Conform planurilor, toți cetățenii ar trebui să aibă în viitor dreptul la un test gratuit cel puțin o dată pe săptămână. Persoanele vaccinate s-ar putea infecta cu coronavirus „și, astfel, reprezintă un risc, în special pentru grupurile vulnerabile de persoane”, potrivit proiectului.

Potrivit ordonanței, guvernul federal așteaptă până la 8 milioane de euro pentru serviciile la fața locului și 3,5 milioane de euro pentru costurile materiale pentru fiecare milion de teste.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu