Nu avem o pandemie a celor nevaccinați

Virologul Christian Drosten neagă rațiunea că există o „pandemie a celor nevaccinați” în Germania. Oamenii vaccinați se pot infecta și ei – de aceea există o pandemie „la care contribuie toată lumea”, a spus profesorul.

Virologul Christian Drosten a criticat clar faptul că în prezent se vorbește mult despre o așa-numită „pandemie a celor nevaccinați”. „Există o rațiune în acest moment care cred că este complet greșită: pandemia celor nevaccinați”, a spus el într-un interviu pentru „Der Zeit”. El continuă spunând: „Nu avem o pandemie pentru cei nevaccinați”.

https://preprod.erichmocanu.tv/castiga/

Drosten: „Avem o pandemie la care toată lumea contribuie”

Drosten explică că și persoanele vaccinate influențează procesul de infecție, chiar dacă numărul progreselor de vaccinare este încă gestionabil. „Avem o pandemie la care contribuie toată lumea – inclusiv cei care au fost vaccinați, a spus Drosten.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu