Hessen anulează regula 2G în comerțul cu amănuntul

Hessen își va relaxa restricțiile corona de luni și va pune capăt regulii 2G în comerțul cu amănuntul. Cabinetul Corona a decis vineri seara, așa cum a anunțat astăzi Cancelaria de Stat la Wiesbaden. În plus, țara permite mai multor spectatori să participe la evenimente majore.

Prim-ministrul Volker Bouffier (CDU), care conduce un guvern negru-verde, a anunțat miercuri modificarea ordonanței de protecție. „Asigurăm astfel mai multă libertate, în timp ce, în același timp, protejăm oamenii prin linii directoare clare”, a spus Bouffier, potrivit Cancelariei de Stat.

Una dintre cerințe este ca în viitor să fie purtată o mască FFP2 la cumpărături.

Regula 2G-plus continuă să se aplice în Hesse pentru evenimentele majore. 2G înseamnă că doar cei care au fost vaccinați sau s-au recuperat au acces. Regula 2G plus prescrie un test suplimentar sau o vaccinare de rapel împotriva virusului corona.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu