Manipularea și Înșelăciunea cu Testele Antigen în Spitalele din Germania

Atenție mare când va testați Antigen în Germania! Bețișoarele sunt infectate cu Covid-19

In ultimile zile au sosit mesaje la redacție, cum ca în spitalele din Germania, pe lângă Texte Antigen asa cum le știm noi, au sosit și pachete cu Teste Pozitive.

Telespectatorul nostru ce muncește intru-n spital din Germania a trimis la redacție, un test Antigen ce este inscripționat cu “Pozitiv”. A luat un test acasă și a testat fără sa îl bage în Gura, Gat sau Nas. Rezultatul “POZITIV”

Ce siguranță mai am ?

Când mergeți la Centrele de Testare, la Spital sau la medicul de familie sa va testați, cereți persoanei sa desfacă bețișorul și placa de test de fata cu dumneavoastră și sa va arate ce scrie pe ambalaj.

Daca nu va lasă sa va uitați ce scrie pe ambalaj, riscul este imens de mare sa ajungeți unul din miile de persoane infectate extra pentru a ridica nr. de infectați sau în cel mai rău caz nr. de decese.

Echipa erichmocanu.TV va dorește multa sănătate și Aveți grija de Voi!

YouTube player
de la minutul 1:15:55 o doamna intra în emisiune și confirma testele Pozitive
Poza primita în emisiune pe Whatsapp
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu