A vrut neaparat sa urce in masina politiei – Roman baut

Polițiștii au avut de-a face marți seară cu un tip turbat în Zillertal tirolez: Românul de 34 de ani a vrut să se urce într-o mașină de patrulare și a atacat doi ofițeri. Până la urmă, „dorința” i s-a împlinit: suspectul a fost arestat!

Românul beat în vârstă de 34 de ani a vrut să urce în mașina de serviciu care era pe marginea unei strazi din Aschau. De ce nu se știe. „Când poliția a încercat să-l oprească, suspectul a atacat și i-a rănit pe un ofițer și pe colegul său”, a spus executivul.

Arestare preventiva

Și românul a fost rănit în timpul arestării. Bărbatul este acum arestat și va fi dus la parchetul din raionul Schwaz pentru concluzionează anchetatorii.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu