Plângere împotriva mamei copilului rănit în cadrul protestului corona Schweinfurt

După ce un copil a fost rănit în timpul unor proteste violente corona din Schweinfurt, a fost depusă o plângere împotriva mamei sale. „Femeia a fost denunțată conform legii adunării”, a declarat luni un purtător de cuvânt al sediului poliției din Franconia Inferioară. Nu ați respectat cerințele pentru demonstrație și ați rupt un cordon. „În plus, biroul de asistență pentru tineret este informat despre incident de către poliție”.

Copilul de patru ani a intrat în contact cu un nor de spray cu piper și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Copilul este bine acum”, a spus un inspector de poliție duminică seara.

https://preprod.erichmocanu.tv/corona19/copil-ranit-la-protestul-corona-din-schweinfurt/
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu