Vaccinare cu Johnson & Johnson: Nu mai esti considerat Vaccinat

Hai ca anul 2022 începe bine! – Manipularea, Minciuna, Spaga si încălcarea Drepturilor de a Decide sunt si in acest an pe primul loc!

O seringă și gata – așa au fost promovate beneficiile vaccinului de Johnson & Johnson în primăvară. Dar, între timp, Ministerul Sănătății a spus clar: Nu este suficient. Sunt necesare trei injecții pentru a se considera protecție.

Persoanele care au primit o doză de vaccin COVID-19 Janssen de la producătorul Johnson & Johnson ca primă vaccinare vor avea nevoie de două vaccinări suplimentare pentru un certificat Verde. Ministerul de stat bavarez pentru sănătate și îngrijire a clarificat acum acest lucru.

Comisia Permanentă de Vaccinare (STIKO) recomandă o a doua doză de vaccin cu un vaccin ARNm la cel puțin patru săptămâni după prima doză de vaccin tuturor persoanelor care au primit anterior o doză de vaccin COVID-19 Janssen pentru a optimiza imunizarea de bază .

După a doua vaccinare se consideră că ați primit o imunizare de bază

Ministerul de Stat Bavarez pentru Sănătate și Îngrijire a subliniat autorităților sanitare că această a doua vaccinare nu este considerată o vaccinare de rapel, ci are loc ca parte a imunizării de bază. Până la efectuarea unei alte vaccinări de rapel conform recomandării STIKO, cei afectați nu sunt considerați a fi „rapelați”.

„În consecință, centrul de vaccinare Mühldorf eliberează acum certificate cu statutul” 2/2 „(vaccinare regulată) tuturor persoanelor care au primit o doză de vaccin COVID-19 Janssen de la producătorul Johnson & Johnson după a doua vaccinare”. a spus Biroul Districtual Mühldorf, joi.

Conform recomandării STIKO, o vaccinare de rapel este posibilă la trei luni după a doua vaccinare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu