Sursa: Staatsanwaltschaft Bonn

Acuzații împotriva psihiatrului pentru copii Winterhoff

În cazul psihiatrului pentru copii Winterhoff, procuratura din Bonn a depus o plângere, potrivit WDR și SZ. Foști pacienți și experți îl acuză că a pus diagnostice dubioase și că a folosit prea des un medicament sedativ.

Vătămări corporale periculoase în 36 de cazuri este acuzația. Tribunalul regional din Bonn a confirmat, la solicitarea WDR și “Süddeutscher Zeitung”, că este vorba despre un bărbat de 68 de ani din Bonn. Instanța nu a dorit să dea numele. Potrivit informațiilor furnizate de WDR și “Süddeutsche Zeitung”, bărbatul în cauză este psihiatrul pentru copii Michael Winterhoff.

În consecință, rechizitoriul a fost trimis la apărarea lui Winterhoff, care poate acum să facă observații. De regulă, termenul nu este stabilit sub două săptămâni, dar în cazul procedurilor extinse, se poate solicita o prelungire a termenului.

După expirarea termenului, camera competentă va decide cu privire la începerea ședinței principale. WDR și SZ au raportat pentru prima dată în august 2021 despre metodele de tratament dubioase ale psihiatrului pentru copii din Bonn. Acesta diagnosticase mulți dintre tinerii săi pacienți cu “narcisism în copilăria timpurie” și “simbioză părinte-copil”, diagnostice care nu se regăsesc în niciun manual și care sunt foarte controversate în cercurile profesionale.

Foști pacienți au relatat că Winterhoff le-a prescris apoi medicamente psihotrope, în special pipamperonă, în unele cazuri pe parcursul mai multor ani. Acesta este un medicament sedativ pe care experții recomandă să fie luat doar în cazuri de urgență, pentru o perioadă limitată de timp. Acesta poate provoca efecte secundare grave. Unii dintre foștii pacienți au declarat că suferă și astăzi de urmările tratamentului lui Winterhoff.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu