Acuzații penale împotriva membrilor guvernului federal

Într-un răspuns (20/6476) la o întrebare minoră adresată de grupul parlamentar AfD (20/6298), guvernul federal enumeră acuzațiile penale primite de către procurorul general federal împotriva actualilor și foștilor membri ai guvernului federal. Potrivit guvernului federal, procurorul general federal nu a inițiat o anchetă în niciun caz “deoarece nu existau suficiente indicii faptice privind o infracțiune penală care să poată fi urmărită penal”.

De exemplu, cancelarul federal Olaf Scholz (SPD) ar fi fost acuzat de 55 de infracțiuni între 2021 și 2023 (data limită: 5 aprilie 2023), inclusiv trădare, crimă, apartenență la o organizație teroristă și finanțare a terorismului.

Grupul parlamentar AfD a întrebat despre acuzațiile penale formulate după 1 ianuarie 2012. Guvernul federal nu furnizează nicio informație “din lipsă de cunoștințe și având în vedere repartizarea competențelor la nivel federal” cu privire la plângerile primite de către parchetele de stat, autoritățile poliției de stat și instanțele locale. În plus, nu a putut furniza nicio informație cu privire la posibilele acuzații primite de poliția federală “deoarece acolo nu se colectează date în sensul întrebării”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu