Andreas Jurca membru AFD si al grupului AfD din cadrul Consiliului Municipal Augsburg a fost bătut

Politicianul AfD din Augsburg Andreas Jurca a fost, potrivit propriilor declarații, bătut cu brutalitate de mai multe persoane în noaptea de vineri spre sâmbătă. Poliția a demarat o anchetă.

După cum a povestit Jurca pentru “Deutschland Kurier”, bărbatul de 35 de ani se îndrepta de la o petrecere de campanie electorală împreună cu un coleg de partid (32 de ani), când doi bărbați s-au apropiat de el.

Sub pretextul că l-au recunoscut pe politician de pe afișele de campanie (Jurca candidează din partea AfD la alegerile de toamnă din landul Bavaria) și că doreau să-i strângă mâna, aceștia s-ar fi apropiat de Jurca și în momentul următor i-au dat primul pumn. Potrivit lui Jurca, acesta ar fi căzut la pământ. Bărbații l-ar fi lovit apoi cu piciorul.

Atac violent asupra unui politician AfD din Augsburg de etnie Română

După cum a confirmat poliția într-un comunicat de presă, un apel de urgență a fost primit de la Jurca în jurul orei 5 dimineața. Au fost demarate cercetări în acest caz. Potrivit poliției, bărbatul de 35 de ani a negat că ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Abia a doua zi, politicianul AfD a ajuns la spital. Acolo s-a descoperit că Jurca avea glezna ruptă, precum și hematoame pe față.

Departamentul de investigații criminale investighează acum sub suspiciunea de vătămare corporală periculoasă. Martorii sunt rugați să sune la numărul de telefon 0821/323-3810.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu