Prezentarea mașinii de patrulare a viitorului, a poliției NRW, în laboratorul de inovație al LZPD Foto, IMNRW: Jochen Tack

Așa va arăta mașina de patrulare a viitorului

AUDI Q4 CU TEHNOLOGIE SECRETĂ A POLIȚIEI – “Mașina de patrulare a viitorului”, complet electrică, este un Audi Q4 dotat cu tehnologie digitală inovatoare

Duisburg (NRW) – Poliția din NRW se înarmează!

Pentru a fi mai bine echipați în viitor pentru a prinde vitezomanii sau suspecții, grupul de reflecție al poliției, Laboratorul de inovare al Biroului de stat pentru serviciile centrale de poliție (LZPD), a prezentat acum mașina de patrulare a viitorului în Duisburg.

Ministrul de Interne Reul: “Obiect de test pe patru roți”.

Prezentarea mașinii de patrulare a viitorului, a poliției NRW, în laboratorul de inovație al LZPD Foto, IMNRW: Jochen Tack

În mașina complet digitalizată au fost instalate 25 de kilograme de senzori. Un computer de bord, care este conectat la centrul de control și la telefonul mobil, arată polițiștilor date în timp real despre operațiunile din mașina de patrulare.

Aceste informații pot fi deja importante atunci când se apropie de locul faptei pentru a evalua situația: Există suspecți care fug? Ce se întâmplă în prezent la fața locului? Există descrieri de persoane?

“Lumina albastră bazată pe senzori” cu cameră video integrată este, de asemenea, în curs de testare. Aceasta ar trebui să facă posibilă măsurarea vitezei de la bordul vehiculului sau detectarea distanței dintre vehicule în timpul conducerii. Datele video sunt apoi analizate de computerul din mașina de patrulare.

Reul: “Este vorba despre pregătirea polițiștilor noștri pentru provocările viitorului – pentru tot ceea ce va urma. Și asta în cel mai bun mod posibil. Experții se reunesc în cadrul grupului de reflecție al poliției și se asigură că poliția este cu mult înaintea situației.”

Laboratorul de inovație al LZPD se ocupă de bricolaj și de cercetarea viitorului poliției încă din 2022. După robotul de poliție ” Spot”, mașina de patrulare este al doilea proiect de referință.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu