Arhiva tailwind.com.tr/ – TAILWIND 

Așteptare de ore întregi în avion: Pasagerii au leșinat la Munchen

Scene teribile ar fi avut loc într-un avion de vacanță pe aeroportul din Munchen: Pasagerii au leșinat în aeronava încălzită și a durat ore întregi până când salvatorii au reușit să le acorde ajutor. Între timp, sunt în curs de desfășurare anchete împotriva companiei aeriene.

Scene dramatice au avut loc duminică pe aeroportul din Munchen, într-un avion de vacanță. Din cauza unor probleme tehnice, avionul a fost nevoit să aștepte pe pistă. Pasagerii s-au prăbușit în avionul încins, potrivit presei.

Aeronava stă la soare mai mult de trei ore

Avionul companiei aeriene turcești “Tailwind” trebuia să decoleze cu puțin înainte de ora 10.00 spre Antalya, în Turcia. Cu toate acestea, a stat pe pistă mai mult de trei ore – și asta la temperaturi exterioare ridicate. Deoarece nu exista aer condiționat în avion, potrivit rapoartelor, pasagerii au lesinat și au vomitat.

Pasagerii disperați au sunat la numărul de urgență

Un purtător de cuvânt al aeroportului a declarat pentru BR că avionul a avut probleme tehnice și nu a putut decola timp de câteva ore. Abia la ora 12.40 s-a aflat despre condițiile teribile din avion. Pasagerii disperați au sunat la numărul de urgență. Centrul de control al situațiilor de urgență a informat apoi aeroportul.

Aeroportul din Munchen le-a permis pasagerilor să debarce pe scări

Scările au fost imediat organizate, iar pasagerii au fost scoși din avion, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului. Serviciul de salvare i-a dus pe pasagerii epuizați la terminalul cu aer condiționat, unde li s-au oferit băuturi și gustări.

Avionul a decolat apoi spre Antalya la scurt timp după ora 15:00. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, toți pasagerii s-au întors la bord.

Anchetă împotriva companiei aeriene

După cum a anunțat luni poliția, procuratura din Landshut a inițiat între timp o anchetă împotriva companiei aeriene. Ancheta va examina dacă compania aeriană a fost vinovată.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu