Atac terorist islamist planificat cu arme biologice in Germania

Bărbați puternic înarmați din grupul special de operare au luat cu asalt un bloc de apartamente din Castrop-Rauxel (NRW) în costume de protecție NBC. Pentru a se camufla, au mers la fața locului cu mașini de pompieri.

Suspiciunea de teroare cu substanțe toxice!

La scurt timp după acces, doi bărbați sunt duși, îmbrăcați doar în boxer și o jachetă improvizată. Se pare că SEK tocmai a scos-o din pat. Înainte de a fi duși la poliție, aceștia trebuie examinați pe scurt. Ele pot prezenta un pericol biologic și chimic.

Acest membru al SEK a purtat și un costum de protecție NBC în timpul accesului
Foto: Justin Brosch

Se spune că iranienii au procurat substanțe toxice

Potrivit poliției responsabile din Münster, este vorba despre suspiciunea de pregătire a unui act de violență grav, periculos pentru stat! Un suspect iranian (32) este suspectat că și-a procurat cianură și ricină pentru a comite un atac motivat de islamist.

Anchetatorii securității statului doresc acum să asigure agenții de război biologic corespunzători și alte dovezi atunci când percheziționează apartamentul iranianului. Învinuitul și încă o persoană au fost reținuți deocamdată. Dacă acuzatul este adus în fața magistratului depinde de cercetările ulterioare și de probele găsite.

Agent de la Serviciile Secrete din Strainatate a informa !

Biroul Federal de Poliție Criminală îl investighează de câteva zile pe suspectul terorist iranian. Un „prieten al serviciilor secrete” ar fi avertizat autoritățile germane de securitate despre pericolul unui atac cu bombă chimică. Nu este încă clar cât de departe au progresat planurile. La fel, dacă a existat deja o țintă de atac. Pentru a fi în siguranță, la stația de pompieri Castrop-Rauxel a fost amenajată o rută de decontaminare în cazul în care serviciile de urgență se contaminează la accesarea acesteia.

Angajații Institutului Robert Koch (RKI) au fost la fața locului în calitate de consilieri din cauza pericolelor biologice și chimice pentru serviciile de urgență, precum și mai mulți oficiali BKA și o echipă de dezamorsare.

Încă din 2018, un terorist islamist (pe atunci în vârstă de 29 de ani) a vrut să detoneze o bombă cu ricină la Köln. Împreună cu soția sa, tunisianul a produs din boabe de ricin agentul de război biologic și, împreună cu 250 de bile de oțel, a vrut să detoneze dispozitivul exploziv mortal. Statul Islamic și-a cerut în mod repetat adepții să efectueze astfel de bio-atacuri devastatoare și a postat instrucțiuni despre cum să construiască bombe.

În funcție de tipul de aport, otrăvirea cu ricină este fatală în decurs de 36 până la 72 de ore. Simptomele variază de la dureri de cap și crampe la insuficiență hepatică și renală. Nu există un antidot specific.

Pregătirea unui act violent grav care pune în pericol statul (§89a StGB) se pedepsește cu închisoare de până la 10 ani.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu