pexels-photo-15610895.jpeg
Photo by Mike Bird on Pexels.com

Avertizare in perioada de weekend de Rusalii

Odată cu începerea sărbătorilor de Rusalii în mai multe landuri federale și a weekend-ului prelungit, există riscul de ambuteiaje pe multe drumuri naționale din Germania începând de vineri. Potrivit ADAC, pericolul este deosebit de mare în sudul Republicii Federale. Clubul de trafic se așteaptă la cele mai grave blocaje vineri după-amiază și luni de Rusalii, iar în sudul țării și sâmbătă dimineața.

Vinerea dinaintea Rusaliilor este de obicei una dintre cele mai aglomerate zile ale anului. În 2022, a fost pe locul trei.

Ce autostrăzi vor fi deosebit de aglomerate
Lista autostrăzilor și a regiunilor care se așteaptă să fie deosebit de aglomerate este lungă: include zonele metropolitane Berlin, Hamburg, Köln, Frankfurt, Stuttgart, München, drumurile principale spre Marea Nordului și Marea Baltică, precum și marile autostrăzi interregionale 1-9.

În plus, A10 Berliner Ring, A11 Berliner Ring – Dreieck Uckermark, A19 Dreieck Wittstock/Dosse – Rostock, A24 Berlin – Hamburg, A61 Mönchengladbach – Koblenz – Ludwigshafen, A81 Stuttgart – Singen, A93 Inntaldreieck – Kufstein, A95 și B2 Munchen – Garmisch-Partenkirchen, A96 Munchen – Lindau și centura de ocolire A99 Munchen.

De asemenea, se pot aștepta ambuteiaje pe rutele tipice din străinătate. De exemplu, pe autostrăzile Tauern, Inntal, Valea Rinului și Brenner, precum și pe ruta Gotthard. De asemenea, ADAC a raportat că este nevoie de multă răbdare pe drumurile naționale spre coasta croată.

Când trebuie să se formeze o bandă de urgență?

O bandă de urgență trebuie să fie formată imediat ce traficul începe să încetinească sau când șoferii circulă cu viteză de mers. Șoferii de pe banda din stânga se deplasează întotdeauna spre stânga, iar toți ceilalți spre dreapta – indiferent de numărul de benzi pe care le are autostrada. Dacă tocmai vă apropiați de capătul unui ambuteiaj, puteți aprinde pentru scurt timp luminile de avarie pentru a-i avertiza pe ceilalți.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu