Bahn anunță anularea trenurilor luni

În ciuda anulării grevei de avertisment, numeroase trenuri din cadrul serviciilor regionale și de lungă distanță ale Deutsche Bahn vor fi anulate la începutul săptămânii. Luni, aproximativ două treimi din trenurile programate pe distanțe lungi vor circula, a anunțat duminică DB. De asemenea, vor exista “anulări individuale de trenuri” duminică seara. “Începând de marți, toate trenurile ICE și IC vor circula din nou conform planului”, a anunțat compania federală.

Greva de avertisment a fost doar anulată la Deutsche Bahn

Întrucât greva de avertisment a fost anulată doar la Deutsche Bahn, luni și marți vor fi anulate și unele legături ale companiilor feroviare private. În Bavaria, de exemplu, vor fi afectate Bayerische Oberlandbahn (BOB), Bayerische Regiobahn (BRB) și Meridian, după cum a anunțat sindicatul feroviar și de transport EVG. EVG negociază în prezent, în paralel, noi contracte colective cu zeci de companii feroviare.

Planuri de schimbare și desfășurare: Căile ferate trebuie să se reorganizeze în timp scurt

După anularea grevei de avertisment de 50 de ore cu preaviz scurt, operațiunile feroviare au trebuit să fie reorganizate de la închidere la închidere în 24 de ore, a precizat DB. “În acest scop, începând de ieri, au fost reprogramate aproximativ 50.000 de curse de tren în întreaga Germanie, numai în transportul pe distanțe lungi și locale, precum și planurile de schimbare și desfășurare aferente. Vehiculele trebuie reprogramate și, în unele cazuri, mutate la noi puncte de plecare”, a precizat aceasta.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu