autobahn freeway highway lights
Photo by Snapwire on Pexels.com

Când șoferul devine inconștient, un copil de 10 ani conduce mașina de pe scaunul pasagerului

Cu intervenția sa curajoasă, un băiețel de zece ani poate să fi prevenit marți un grav accident de circulație. Călătorea ca pasager împreună cu unchiul său străbun, în vârstă de 66 de ani, într-o Dacie din Celle, când și-a pierdut controlul vehiculului din cauza unei boli și a leșinat. Băiatul a recunoscut situația amenințătoare și a apucat volanul.

În jurul orei 13.50, martorii au informat poliția de urgență despre un vehicul suspect. Aceasta ar fi trebuit să se rotească înainte și înapoi între limitele benzii și să atingă bariera centrală de mai multe ori. Mașina a ieșit apoi de pe carosabil și s-a oprit pe marginea de iarbă.

Un copil de 10 ani apucă volanul și ține mașina pe șosea cu 150 km/h

S-a dovedit că șoferul în vârstă de 66 de ani al Daciei Logan și-a pierdut cunoștința din cauza unei boli și apoi și-a pierdut controlul vehiculului. Pasagerul în vârstă de zece ani a recunoscut situația de urgență din accelerația necontrolată a vehiculului, uneori cu până la 150 de kilometri pe oră. Băiatul a apucat la timp volanul și a reușit să țină vehiculul pe șosea.

Cu toate acestea, mașina a condus pe ambele benzi și pe umărul greu sub accelerație necontrolată, până când băiatul a reușit să conducă mașina de pe scaunul pasagerului într-o ieșire. Un șofer de TIR (44), care a observat stilul de condus vizibil al mașinii și, prin urmare, a fost nevoit să frâneze el însuși puternic, și-a condus tractorul pe lângă Dacia, astfel încât acesta să nu se întoarcă pe șosea.

Băiatul ocolește delineatoarele și oprește mașina

Copilul de zece ani a reușit să ocolească separatorul benzii, un stâlp de delimitare și o bază de beton pe partea dreaptă a ieșirii înainte ca vehiculul să se oprească pe terasament. Șoferul camionului, împreună cu alți utilizatori ai drumului, i-au eliberat pe copil și pe bărbatul de 66 de ani din autoturismul accidentat și au acordat primul ajutor până la sosirea salvatorilor.

Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Nu mai există niciun pericol pentru viață. Polițiștii l-au predat mamei sale pe băiatul rănit ușor. Nu a avut nevoie de tratament medical. Cu toate acestea, lui și mamei lui li sa oferit ajutor psihologic. Poliția a demarat cercetări pentru vătămarea corporală din culpă a bărbatului de 66 de ani.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu