Bundestagul decide să continue operarea centralei nucleare până la jumătatea lui aprilie 2023

Bundestagul a decis că ultimele trei centrale nucleare germane Isar 2, Neckarwestheim 2 și Emsland vor continua să funcționeze până la jumătatea lui aprilie 2023. Membrii parlamentului au aprobat vineri, la Berlin, un amendament corespunzător la Legea privind energia atomică.

Cele trei centrale nucleare germane rămase trebuiau inițial să fie închise până la sfârșitul anului. Contextul deciziei sunt eforturile guvernului de a asigura securitatea aprovizionării cu energie în Germania în criza actuală.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu