Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Cati bani produce un Bordel in Germania si cum poti deschide unul

Ai idee cați bani poți câștiga lunar fiind patron de bordel in Germania?

Stand la glume in urma cu câteva zile cu un amic, zicând ca nimic nu merge așa cum trebuie, arunca acesta pastila si zice, :::BĂ CRED CĂ AR TREBUI SA IMI DESCHID BORDEL CĂ INCA NU AM AUZIT SA DEA VRE-UNUL FALIMENT ;;; ……..si de aici m-am pus eu pe documentat si am aflat nu doar cați bani poți câștiga lunar deținând un bordel dar si tot ce trebuie sa faci pentru a deschide unul legal in Germania ba mai mult, iți voi spune si cum sa îl faci sa funcționeze, sa atragi clienții dar si fetele care sa lucreze pentru tine, așa ca ia un pix si o foaie,  iți spun si ție in cel mai mare detaliu.

Daca undeva in anii 80—90 câștigul bordelului era procentual , in funcție de venitul fiecărei FEMEIE aducătoare de fericire in parte, si anume se împărțea 40 la suta bordelului si 60 la suta prostituatei sau chiar fifty fifty in unele cazuri, acest model de buisness a murit.  Iar in zilele noastre, probabil din cauza cererii ridicate, in Germania, ca proprietar de bordel vei incasa chirie pe camera, pe zi de la fiecare fată iar aceasta se va bucura de toate veniturile ei.

Ca si prostituata, aceasta trebuie sa se înregistreze cu Gewerbe adică persoana fizica autorizata, sa își tina evidențele , intrările si ieșirile, sa își efectueze contabilitatea…. dar daca vreți un articol despre meseria de prostituata in Germania, cereți acest lucru in comentarii, si va urma…

In funcție de cate camere are bordelul tău, atât de mari iți pot fi si veniturile. Depinzând de zona unde îl vei deschide, va depinde si prețul camerei, de exemplu in zone turistice precum Bodensee o camera se închiriază de la 80 euro pe zi , in zone portuare precum Hamburg camere se găsesc chiar de la 25 euro pe zi, iar in zone exclusive din Berlin sau Munchen se poate incasa chiar si pana la 350 de euro pe zi pentru o camera, iar daca vei deschide un prim bordel într-un oraș vei putea selecta tu prețul de strigare. Așadar in primul rând, cu cît mai mare este BORDELUL cu atât mai mult poți câștiga tu ca si proprietar iar la un calcul simplu de doar 10 camere închiriate mediu cu 70 de euro zilnic,,, fie doar 25 de zile pe luna ai o încasare de 17.500 euro lunar.

Pana aici, totul e clar, dar încă nu am vorbit despre autorizații si acte.

Ei bine, în primul rând, este de fapt mai ușor să deschizi un bordel în Germania decât o rulota cu cartofi prăjiți

Pentru a putea desfășura o afacere de prostituție, este necesar un permis oficial de la 1 ianuarie 2017. Procedura de autorizare include, printre altele, o verificare a antecedentelor solicitantului și persoanelor însărcinate cu sarcini importante de conducere și securitate. La depunerea unei cereri trebuie depus un concept de funcționare, pe baza căruia se examinează condițiile companiei, inclusiv în special condițiile-cadru organizatorice, de personal, spațiale igienice și de siguranță. În majoritatea orașelor, acest lucru este realizat de camera de comert (Gewerbeamt).

De asemenea, ai nevoie de autorizație de construire după caz sau de schimbarea utilizării unui spațiu într-un loc de divertisment și – dacă urmează să fie servit alcool – ai nevoie de  permis de restaurant (tot de la camera de comerț). Înregistrarea afacerii este apoi ultima piesă a puzzle-ului.

Amintește-ți că acum și fetele trebuie să se înregistreze. Și asigură-te că nu ai probleme din cauza competiției umbrite!

Fete, fete, fete,,,, cum atragi posibilele muncitoare la tine in bordel? Pun pariu ca asta ti-a fost in cap de la începutul clipului. Iți dau doar doua ponturi care iți vor ocupa cel puțin jumătate din camere in prima luna de la deschidere:

–Pontul numărul unu: Oferă camere gratuite in prima săptămâna de la deschidere primelor 10 prostituate care își vor face apariția.

–Pontul numărul doi: oferă un premiu consistent in bani , fetei care atrage cei mai mulți clienți in fiecare săptămâna

Dar mai important decât aceste ponturi va fi atmosfera pe care o vei crea in bordelul tău si siguranța pe care fetele o vor simți acolo, aceste lucruri le vor determina sa colaboreze cu tine pe viitor.

Ok ok, esti in legalitate, ai deschis, ba chiar ai atras primele fete si primii clienți( care de fapt erau ai fetelor) ce faci sa iți dezvolți afacerea si cum?

Poți avea nevoie de cunoștințele din domeniu deja menționate. Poate fi rezonabil să faci echipă cu o persoană din profesie. Nu vei găsi oameni potriviți pe bordură și nici în birturile din gări . Mai degrabă, există oameni pe scenă care au condus bordeluri de zeci de ani fără raiduri sau mențiuni în contexte discutabile în presă. Cu aceștia e bine sa iei legătura.

Dar sa zicem ca tu NU, ca vrei sa continui așa cum ai început, pe cont propriu! Ca si cum eu nu ti-ași fi zis nimic încearcă sa ții clientela cat mai mult înăuntru punând la dispoziție un bar, aparate de jocuri de noroc, gustări rapide, organizează petreceri, ba chiar oferă reduceri ori beneficii. Nu uita la fel ca si o brutărie, Bordelul tău nu e nimic altceva decât o afacere de care clienții si angajații tai trebuie sa fie mulțumiți si sa își dorească sa revina.

Nu te îmbăta cu apa rece, orice afacere necesita si foarte multa munca, timp, si resurse investite.

Crezi ca ai putea porni si coordona o asemenea afacere?

Scrie-mi in comentarii care crezi tu ca sunt motivele generale ale fetelor care practica cea mai veche meserie din lume.