Ceausescu Reincarnat: Vaccinarea in Scoala!

Viitorul cancelar Olaf Scholz (SPD) a anunțat că va vota pentru o cerință generală de vaccinare.

Prim-ministrul bavarez Markus Söder s-a exprimat și el în favoarea, dar a făcut un pas mai departe.

Chiar și copiii de 12 ani ar trebui să fie incluși. Vaccinul le-ar putea fi administrat în sălile de clasă, a explicat Söder la programul de televiziune bavarez „Jetzt red i”: „Asta trebuie discutat.

În general, ar fi bineînțeles că vaccinul ar fi obligatoriu cel puțin pentru cei în care vaccinul a fost deja testat – de la doisprezece – ar avea loc și el”.

Pentru Söder, acest lucru ar face din școală un loc „absolut sigur”. În opinia sa, încălcările vaccinării obligatorii ar trebui pedepsite cu amenzi mari. În emisiune, el a recunoscut însă că politica a fost întâmplătoare: „Nu există niciun plan pentru tot (pandemia)”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu