EL ESTE NOUL Furnizor de Gaz pentru Germania – Occidentul vrea sa ne dicteze sa ne schimbam!

Este probabil cel mai exploziv interviu al Cupei Mondiale!

Marți dimineață, ministrul Qatar al Energiei, Saad Sharida al-Kaabi (55 de ani), a semnat acordul de gaz cu Germania: din 2026, Qatarul va furniza Germaniei două milioane de tone de gaz lichefiat GNL în fiecare an. La scurt timp după aceea, BILD sa întâlnit cu ministrul pentru un interviu.

El ridică acuzații serioase împotriva ministrului Economiei Robert Habeck (53 de ani, Verzi), atacă Germania și Occidentul – și spune că țara sa nu va accepta niciodată homosexuali.

Iată ce spune ministrul Qatar despre…

… începerea tardivă a livrării: „După cum știți, nu există terminal în Germania. În prezent se construiește unul nou.” Înțeles: Terminalul GNL din Brunsbüttel (Schleswig-Holstein).

… mai multe oferte de gaz: „Vom livra atât cât primim comenzi.” Există o cantitate maximă? „Nu chiar.” Qatar construiește „cea mai mare flotă de nave din lume” pentru a-și exporta gazul natural lichefiat.

… declarația ministrului Economiei Habeck că găzduirea Cupei Mondiale în Qatar „poate fi explicată doar prin corupție”: „Dacă acuzi pe cineva de corupție, trebuie să arăți dovezi. Ești responsabil din punct de vedere legal dacă spui că cineva este corupt.” Habeck ar trebui să „aibă mai mult respect pentru Qatar și pentru poporul Qatar”.

…întâlnirea cu Habeck vara. Ministrul german a abordat situația drepturilor omului, de exemplu condițiile proaste de muncă pentru lucrătorii invitați, drepturile minorităților sexuale? Al-Kaabi: „Când a fost aici în Qatar, singurul lucru despre care a vorbit a fost dacă am putea livra mai mult gaz”.

DAR: Întrebat de BILD, Habeck a contrazis o purtătoare de cuvânt: Habeck „a discutat și problema drepturilor omului și a valorilor sociale” în Qatar.

Această fotografie a făcut furori în martie: Ministrul Economiei, Robert Habeck (Verzii), arată de parcă s-a înclinat profund în fața ministrului Qatar al-Kaabi

► … celebra fotografie de la Knicks: „Nu-mi place fotografia pentru că îl arată pe domnul Habeck înclinându-se în fața mea. Nu a fost deloc așa.” Ministrul „a intrat în cameră și a vrut să salută”. Al-Kaabi era la telefon și „nu știam” dacă există obiceiuri speciale atunci când salut oamenii.

Ministrul german nu s-a înclinat. „Se pare că se înclină în fața mea, dar nu a făcut deloc asta și este greșit să-i arăt așa”.

… Verzii: Qatarul „încearcă să aducă gaz în Germania de ani de zile”. Din cauza „presiunii ecologice”, Germania a vrut „fără GNL și fără gaz” în ultimii ani. Acum, guvernul federal a „facut o întoarcere de 180 de grade” din cauza războiului din Ucraina.

► … drepturile persoanelor homosexuale – deoarece homosexualitatea este o infracțiune pedepsită în Qatar, există riscul de închisoare sau chiar de moarte: „Dacă vrei să vizitezi Qatar, nu avem nicio problemă cu asta. Ei participă la Cupa Mondială și nu avem nicio problemă cu asta.” DAR: „Ca musulmani, credem că LGBTQ* nu este acceptabil în religia noastră.” Legea islamică nu acceptă LGBTQ.

… puterea islamului: „Există un miliard de musulmani în toată lumea.” Și: „Nu poți schimba un miliard de oameni. (…) Suntem mândri de religia noastră.”

… Critica discriminării brutale împotriva homosexualilor, care este exprimată, printre altele, din Germania: „Occidentul spune că noi, ca qatari, trebuie să ne schimbăm. Că trebuie să ne schimbăm religia, convingerile și să facem ceea ce cred ei că este corect: să acceptăm pe deplin LGBTQ. Unde este dreptul meu uman de a alege ceea ce vreau pentru religia mea, țara mea, copiii mei și familia mea?” Occidentul vrea să „dicteze ce vrea” Qatarului.

Ministrul clarifică că nimic nu se va schimba în Qatar: „Dar dacă vrei să mă schimbi să spui că cred în LGBTQ, că familia mea ar trebui să fie LGBTQ, că accept LGBTQ în țara mea, că îmi schimb legile, schimbă și modific islamică. legi care să placă Occidentului, asta este inacceptabil.”

… dezbaterea despre purtarea banderolei „One Love” la Cupa Mondială: oamenii ar trebui să „urmeze regulile” atunci când vizitează o țară.

► … vizita la stadion a ministrului de Interne Nancy Faeser (52 de ani, SPD) cu bandajul „One Love”: „Nu cred că oamenii l-au întâmpinat. Dacă vizitez o altă țară ca reprezentant al guvernului și știu că țara este atacată printr-un anumit gest (…) atunci aș respecta asta.”

*LGBTQ este abrevierea pentru persoanele lesbiene, gay, bisexuale și transgender și queer

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu