Este Decesul in apartamentul închiriat legal?

Un chiriaș din Berlin a murit în apartamentul său, cadavrul a rămas nedescoperit zile întregi. Contractul de închiriere a trecut la moștenitori, care au reziliat apoi contractul de închiriere.

Cu toate acestea, apartamentul nu mai era în stare bună după ce cadavrul a putrezit acolo timp de câteva zile. Proprietarul a fost nevoit să cheltuiască o mulțime de bani pentru a-l repune în ordine.

Cu toate acestea, el nu a vrut să plătească el însuși, deoarece moartea ar depăși utilizarea contractuală a unui apartament.

Prin urmare, a refuzat să restituie moștenitorilor depozitul (cauțiunea) de 2 000 EUR. Moștenitorii s-au adresat apoi instanței.

Instanța districtuală a decis: “Moartea într-un apartament închiriat este permisă și face parte din uzura normală a unui apartament. Prin urmare, moștenitorii au primit înapoi depozitul.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu