Faceți duș doar două minute pe zi!

De la criza energetică, soții Haseloff au încălzit doar livingul și sufrageria combinate, la maximum 20,5 grade. Toate celelalte încăperi din locuința de tip DDR din Erfurt rămân reci.

„Acasă, apa caldă este deschisă doar pentru scurt timp dimineața pentru a face duș”, spune Haseloff Prim-Ministru statului Sachsen-Anhalt catre BILD. „Am terminat în maximum două minute, inclusiv o pauză de spumare”.

„Soția mea și-a cumpărat papuci foarte caldi și poartă mereu pulovere de lână”, a spus deputatul. „Temperatura mai rece pare să ne convină bine, iarna asta nu ne-am făcut rău”.

Se încălzește și cu gaz. „Din păcate”, spune deputatul. A vrut să aibă instalată o pompă de căldură cu aer vara, dar nu era disponibilă. Soții Haseloff sunt pe lista de așteptare: „Acum sperăm că conversia va funcționa vara viitoare”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu