Instanța a decis cum este permis Vinul Fiert

Munchen –  vin, condimente și ceva dulce. Numai ASTA este vin fiert!

Cu puțin timp înainte de primul Advent, o curte din München a decis ce poate și nu poate fi numit vin fiert.

︎ Ocazie: O cramă a dat în judecată o fabrică de bere. Asta i-a condimentat băuturile pe bază de vin cu must de bere bock – și le-a vândut ca vin fiert.

Camera a 17-a pentru chestiuni comerciale a Tribunalului Regional I din München, care este responsabilă de legea împotriva concurenței neloiale, a interzis producatorului de Bere sa adauge in Vin, Must de Bere.

Termenul de „vin” a fost „difugat” într-un mod inadmisibil, potrivit judecătorilor. Consumatorii au fost induși în eroare cu privire la faptul că adaosurile de la berărie au adus un conținut suplimentar de apă de 2 la sută băuturilor.

Acest lucru este inadmisibil pentru un produs cu denumirea „vin fiert”. Conform reglementărilor europene, vinul fiert poate conține doar vin, îndulcitori și condimente.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu