La 94 de ani condamnata la un an de puscarie!

Ursula Haverbeck, negaționistă a Holocaustului, trebuie să meargă la închisoare. Ea a fost condamnată legal în aprilie la un an de închisoare pentru instigare a poporului. Parchetul din Berlin a ordonat acum ca bărbatul de 94 de ani să meargă imediat la închisoare în Renania de Nord-Westfalia, după cum a declarat miercuri un purtător de cuvânt al autorităților. Anterior, “Neue Westfälische” a raportat. Haverbeck, care locuiește în Vlotho (districtul Herford), a încercat să scape de închisoare solicitând incapacitatea. Cu toate acestea, un medic al închisorii a confirmat că era aptă să fie încarcerată, potrivit procuraturii.

Haverbeck urmează să își ispășească pedeapsa în regim deschis la închisoarea Bielefeld-Senne.

“Nu există un timp sau un termen fix pentru acest lucru, nu am primit încă un aviz de internare corespunzător din partea penitenciarului”, a declarat purtătorul de cuvânt al parchetului. Inițial, autoritățile îl convocaseră pe cunoscutul negaționist al Holocaustului pentru a se prezenta la închisoare la mijlocul lunii octombrie.
Haverbeck a eșuat în aprilie anul trecut cu apelul său împotriva a două condamnări pentru incitare a poporului din 2017 și 2020 în fața Tribunalului Regional din Berlin. Văduva a negat Holocaustul, a motivat judecătorul la vremea respectivă. Nu a existat niciun semn de remușcare sau de regândire din partea ei. O pedeapsă totală de un an de închisoare a fost adecvată pentru infracțiune și vinovăție.

Timp de ani de zile, instanțele penale au avut de-a face din nou și din nou cu celebrul scandalagiu. În 2004, ea a fost condamnată pentru prima dată și a primit o amendă. Cel mai recent, ea a fost condamnată fără eliberare condiționată. Haverbeck a susținut în repetate rânduri că lagărul de concentrare de la Auschwitz nu a fost un lagăr de exterminare și că acolo nu au avut loc crime în masă. Potrivit estimărilor istoricilor, naziștii au ucis cel puțin 1,1 milioane de oameni numai în lagărul de concentrare de la Auschwitz-Birkenau.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu