Luați permisul de conducere în format digital pe smartphone: Acest lucru este legal, dar are un dezavantaj

Poate fi enervant să trebuiască să aveți mereu la dumneavoastră documente importante, cum ar fi cartea de identitate și permisul de conducere. Cu ajutorul unei aplicații, cel puțin pe acestea din urmă le puteți stoca digital în telefonul mobil – dar există totuși o problemă.

Verimi, o aplicație pentru stocarea documentelor de identitate pe smartphone, permite acum și stocarea unei imagini digitale a permisului de conducere personal, după cartea de identitate și certificatele de vaccinare existente.

Utilizatorii se pot conecta în orice moment, în mod convenabil și sigur, la partenerii lor, se pot identifica digital, pot semna contracte digital sau pot plăti digital. Potrivit producătorului, printre companiile partenere care utilizează deja Verimi se numără Deutsche Bank și Telekom. O prezentare generală a tuturor partenerilor Verimi poate fi găsită pe site-ul oficial al aplicației.

Problema: Afișarea aplicației la următorul punct de control al poliției nu este deocamdată suficientă. Aceasta înseamnă că trebuie să aveți în continuare permisul de conducere la dumneavoastră ca și card.

Potrivit propriilor informații, Verimi îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate a datelor. Accesul neautorizat și utilizarea abuzivă a datelor personale pot fi excluse.

Este un vis frumos pe care il au cei de la Verimi, văzând ca chiar si Facebook sau Microsoft care au cele mai înalte standarde de securitate au fost atacate si li s-au furat peste 18 milioane de date a clienților.

După alte probleme și critici din partea experților în securitate din mediul Chaos Computer Club, App ID Wallet a fost în cele din urmă întrerupt complet în octombrie 2021. De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre el.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu