Consulatul României de la Salzburg își deschide oficial porțile

Vă informăm că începând de luni, 8 mai 2023, Consulatul General al României la Salzburg va fi deschis solicitanților de servicii consulare. Astfel, pe teritoriul Austriei vor funcționa două reprezentanțe diplomatice și consulare ale României, care oferă servicii, asistență și protecție consulară.

Începând din 8 mai a.c., oficiul consular de la Salzburg va primi și procesa cererile de servicii, asistență și protecție consulară formulate de către cetățenii români din circumscripția formată din landurile Salzburg, Vorarlberg, Tirol, Kärnten și Oberösterreich.

Sediul  Consulatului General al României la Salzburg este poziționat într-o zonă centrală, care asigură accesul facil al publicului, fiind adaptat standardelor de calitate specifice activității consulare.

Deschiderea Consulatului General de la Salzburg face parte din procesul complex de extindere a rețelei consulare a României și vine în întâmpinarea solicitărilor tot mai numeroase de asistență, protecție și servicii consulare ale comunității românești din Austria, care a crescut constant în ultimii ani.

Coordonatele Consulatului General al României la Salzburg sunt următoarele:

ADRESĂ: Rudolfskai 50, 5020 Salzburg.

INFORMAŢII CONSULARE     

► Telefon call-center pentru informații consulare: 0043-662254158

► E-mail: contact@informatiiconsulare.ro și salzburg.consul@mae.ro

► Portalul www.econsulat.ro – programări ghișeu consular on-line

► Portalele www.econsulat.ro și www.informatiiconsulare.ro vă oferă informații complete despre toate serviciile consulare.

► Adresa web: https://salzburg.mae.ro/

Telefon de urgență:  0043-6765568898. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu