Sursa: McDonalds.de

McDonald’s schimbă rețeta pentru Big Mac: Aceasta va fi nouă

Big Mac, probabil cel mai cunoscut burger de la McDonald’s, va primi o nouă rețetă – și va fi preparat diferit față de ultimii 50 de ani. McDonald’s schimbă, de asemenea, modul de preparare a multor alte produse.

Arhiva mcdonalds.com – McDonalds.com 

Iată ce anunță acum gigantul fast-food într-un comunicat de presă, care a fost pus la dispoziția Media Group Bavaria. Vă rezumăm ce va fi nou.

“Există multe schimbări mici ale produselor care se adaugă la o nouă experiență de gust pentru oaspeți”, se arată într-un comunicat al companiei.

Inventatorul lui Big Mac

În urmă cu mai bine de 50 de ani, Jim Delligatti, un francizat McDonald’s din Pennsylvania, a inventat Big Mac. Potrivit informațiilor companiei, burgerul este unul dintre cele cinci produse standard pe care gigantul fast-food le are în meniul său în fiecare țară. “Este unul dintre produsele noastre principale”, a mai spus o purtătoare de cuvânt a McDonald’s pentru Mediengruppe Bayern.

Cum să schimbi rețeta pentru Big Mac

  • Noi chifle pentru hamburgeri: Chiflele pentru burger au fost înlocuite și au acum un nou aspect. În general, acestea ar trebui să fie puțin mai închise la culoare decât înainte, spun ei – și chiar mai pufoase.
  • Noul preparat al cepei: O altă noutate este că ceapa este acum presărată direct pe chiftelele de vită pregătite pe grătar pentru hamburgeri, Big Mac și compania. “Acest lucru face ca chiftelele să fie și mai picante”, promite compania.
  • Salată mai scurtă la masa de garnitură: Potrivit McDonald’s, salata pentru hamburgeri este “și mai crocantă” datorită timpului mai scurt de pregătire la masa de garnitură.
  • Brânză temperată diferit: Datorită temperării, brânza primește “topirea potrivită pentru a completa în mod optim experiența gustativă”, potrivit comunicatului.
  • Mai mult sos: Big Mac primește ceva mai mult sos decât înainte – pentru a intensifica experiența gustativă, se precizează în comunicat.

De ce schimbă McDonald’s rețeta burgerilor?

“Ne dorim întotdeauna să oferim oaspeților noștri o experiență perfectă în restaurant și, prin urmare, verificăm în mod constant cum putem deveni din ce în ce mai buni. Procedând astfel, îi ascultăm în mod natural pe cei care știu cel mai bine ce trebuie să facem pentru a realiza acest lucru – oaspeții noștri. Iar acum a devenit clar că, după mai bine de 50 de ani, este timpul să oferim chiar și celor mai populare clasice ale noastre un upgrade de gust care poate fi văzut și gustat”, spune Mario Federico, CEO McDonald’s Germania.

Cheeseburger, hamburger și Royal TS se schimbă și ele

Metoda de preparare a hamburgerilor, cheeseburgeri și Royal TS va fi, de asemenea, adaptată, după cum a confirmat o purtătoare de cuvânt a McDonald’s pentru grupul media bavarez. Diametrul chiflelor, adică al rulourilor de burger, ar putea fi ușor mai mic pentru hamburgeri și cheeseburgeri – dar acum sunt mai mari. Acest lucru asigură faptul că burgerul rămâne cald mai mult timp.

Când vor fi disponibili noii burgeri McDonald’s?

Potrivit purtătorului de cuvânt, noii burgeri McDonald’s ar trebui să fie deja disponibili în majoritatea restaurantelor fast-food ale lanțului. Prin urmare, stocurile rămase din vechile produse ar trebui să fie deja sau în curând epuizate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu