MUNCITORI IEFTINI INTRODUȘI ILEGAL: RAZIE LA O FIRMĂ DE RECRUTARE DE PERSONAL

Schkeuditz/Halle (Saale) – Grupul de investigație “Bohemia”, specializat în descoperirea contrabandiștilor, a percheziționat miercuri, în Schkeuditz și Halle, clădirile unei companii și apartamentul unui român (32 de ani), precum și numeroase locuințe ale unor muncitori.

Potrivit Poliției Federale, omul de afaceri, care lucrează ca agenție de recrutare, este acuzat că a introdus ilegal migranți în țară, oferindu-le cărți de identitate românești falsificate și apoi închiriindu-i altor companii ca muncitori.

Se spune că muncitorii ieftini provin în principal din Republica Moldova.

Au fost inițiate proceduri pentru falsificare de documente împotriva a doisprezece dintre acuzați.

Românul este cercetat pentru contrabandă comercială.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu