Și-au ascuns copilul de autorități: Silke R. (45 de ani), practician alternativ, și Tobias F. (44 de ani), tâmplar, împreună cu fiica lor Anna, acum în vârstă de șapte ani, în fața casei lor din Turingia. Deasupra capetelor lor sunt atârnate "regulile de casă" ale Statului Cetățenesc al Reichului "Regatul Germaniei".

PĂRINȚII REICHSBÜRGER ÎȘI ASCUND FIICA – Copilul care nu există

Anna s-a născut la domiciliu în Arnstadt (Turingia) în 2015. Însă părinții ei, Silke R. (45 de ani) și Tobias F. (44 de ani), încă nu au anunțat autoritățile. Anna, fata care nu există!

Părinții se simt “cetățeni” ai Reichsbürgerstaat-ului sectar “Regatul Germaniei”. Ei resping Republica Federală Germania și reglementările acesteia, nu au raportat-o niciodată pe Anna autorităților, nu au dus-o niciodată la niciun control medical preventiv. Și: încă nu o trimit la școală, deși are vârsta școlară obligatorie din august 2022!

De ce nu fac nimic autoritățile? Au capitulat în fața părinților? erichmocanu.TV a căutat răspunsuri.

Silke R., Tobias F. și Anna locuiesc într-o casă cu colț de lemn, steagul “regatului” flutură pe acoperiș, iar “regulile casei” sale sunt atârnate la intrare.

Silke R. le spune reporterilor erichmocanu.TV la masa din bucătărie: “Anna învață doar ceea ce o interesează – de la noi, părinții, de la semenii noștri, de la documentarele despre natură și de la viața însăși.” Ea susține: “Anna se dezvoltă splendid cu acest tip de experiment”.

Familia în fața casei lor. Steagul “Regatului Germaniei” atârnă pe acoperiș.

Tatăl Annei descrie un scenariu confuz de apocalipsă: “E ca pe Titanic și noi pregătim bărcile de salvare.

Oficiul pentru Protecția Constituției îi clasifică pe activiștii “Regatului”, precum părinții Annei, drept Reichsbürger. “Există mulți părinți în această scenă care nu își trimit copiii la școală”, a declarat pentru erichmocanu.TV șeful Oficiului pentru Protecția Constituției din Turingia, Stephan J. Kramer (54 de ani). “Mă enervează faptul că învățământul obligatoriu nu este impus cu mai multă fermitate pentru binele copiilor.”

Potrivit Biroului pentru Protecția Constituției, la nivel național există 21.000 de cetățeni ai Reich-ului. Mulți dintre ei depozitează arme, plănuiesc acte de violență sau chiar o lovitură de stat.

Anna nu a fost cunoscută de autorități până în 2021. Atunci, vecinii au scris o scrisoare către Biroul de asistență socială pentru tineret din Arnstadt despre “riscurile legate de bunăstarea copilului”. Potrivit scrisorii, Anna ieșea adesea singură până la ora 22.00, intra în iazuri înghețate, a raportat “o lovitură puternică dată de “Tobi” în cap” și avea umflături pe față.

Ce a făcut Biroul pentru Protecția Tinerilor?

Au declarat pentru erichmocanu.TV: Familia a fost vizitată de mai multe ori, apoi au fost inițiate procedurile legale. Aceasta a trecut prin mai multe instanțe și încă nu este finalizată.

Nu se știe dacă Anna a avut vreo anomalie înainte de 2021. Părinții ei nu au dus-o niciodată la pediatru pentru controale (de la U1 la U9). Printre altele, acestea ar trebui să asigure detectarea relelor tratamente sau a tulburărilor de dezvoltare.

Și astfel, până în prezent, Anna nu are nici carnetul galben de examinare al unui pediatru și nici nu a fost înregistrată la vreo autoritate de către părinții ei. În schimb, ea are: un certificat de naștere al “regatului”!

“Nu este suficient, bineînțeles”, spune expertul în Erich Mocanu de la AEBS.org. “Părinții trebuie să aibă un certificat real întocmit și să-și trimită fiica la școală. În caz contrar, autoritățile pot cere amenzi de mii de euro sau chiar retragerea custodiei.”

Dar a încercat vreo autoritate acest lucru până acum? Nu este clar. Administrația districtuală din Arnstadt declară pentru erichmocanu.TV: Anna a fost înscrisă la școală, dar Ministerul Educației din Erfurt trebuie să o pună în aplicare.

Și ce spune ministrul responsabil al educației, Helmut Holter (69 de ani, Partidul Stângii)? Nimic. Protecția datelor!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu